A tavalyi szezonban csapaton belül értékeltük a pilótákat, viszont mivel ez a hagyomány elsorvadt idén az első két futamon, arra jutottam, hogy miért is csak mi értékelünk, miért is ne értékelhetne bárki, aki nézte a futamot?

Sok előnye van ennek, először is egy reprezentatív és megfogható eredményt fogunk tudni közölni, reményeink szerint minél több kitöltés átlagát véve. Második körben pedig emiatt a reális eredmény miatt kiválóan ki fog jönni a kontraszt a hivatalos F1-es driver of the day verseny és a kitöltők véleménye között.

Csökkentve az értékelés befolyásolhatóságát, egy fontos biztonsági tulajdonsága is lesz a kérdőívnek. Az adott pontszámok összegének egy bizonyos spektrumon belül kell mozognia, ezzel kiszűrve a felfelé vagy lefelé manipuláló kitöltéseket. Magyarul ez azt jelenti, hogy 20-szor lehet 1-10 pontot adni, tehát az adott pontok összege 20 és 200 között mozoghat. A 40 alatti és 170 fölötti összpontszámokat kivesszük a rendszerből. Nem szeretnénk, hogy csupa 1-es vagy csupa 10-es kitöltések befolyásolják a végeredményt. Tehát nem árt, ha beküldés előtt átfutod, hogy kb hány pontot adtál, hogy biztosan érvényes legyen.

Tehát a kitöltéshez megnyitod ezt a linket, ha nem vagy bejelentkezve, ezt megteszed, lepontozol mindenkit, átfutod a pontszámokat, hogy biztosan érvényes-e a kitöltésed, elküldöd és mindenképpen visszanézel az oldalra a következő napokban, hogy megtudd mi lett a végeredmény!

Töltsd ki itt!

Jó pontozást mindenkinek!

Share This