Bár előzőleg volt már egy szokványos Brit Nagydíj, úgy érezték a Liberty-nél, hogy meg kell ünnepelni kedvenc sorozatunk 70. születésnapját, mégpedig ott, ahol az egész elkezdődött: Silverstone-ban. Meglepően kevés volt a külsőség, a trófeák sem olyan múltidézők voltak, mint amilyeneket beígértek, de a lényeg a pályán zajlott újfent…

Erőn Felül különdíj: Charles Leclerc (Ezúttal egyetlen kiállással hozta be negyedik helyre a máskülönben szenvedő Ferrarit, jár a főhajtás.)
Stresszteszt különdíj: Nicholas Latifi (Magnussen ijesztett rá egy veszélyes visszatéréssel, de a kanadai jól kezelte a helyzetet.)
Nincs Mit Védeni különdíj: Daniel Ricciardo (Sok volt, ennyi. A Renault amúgy is szenvedett most, nyoma sem volt az előző heti kirobbanó formának.)
Miért Csak A Végén különdíj: Alexander Albon (Szépen jött fel, nem vitás, de a csapattársa továbbra is megalázó módon veri.)
Megyek Haza Nem Érdekel különdíj: Kimi Räikkönen (Nagyon valószínű, hogy jövőre már nem lesz a mezőny tagja a Jégember. Utolsó helyen haladni egyébként sem szívderítő, hát még egy egykori világbajnoknak.)
Kapcsoljuk Az Illuminatit különdíj: Nico Hülkenberg (Azt mondják, biztonsági okból hívták ki közvetlenül a vége előtt még egy kerékcserére a németet, de nem gyanús, hogy pont Stroll elől?)
Kis Dicsőség különdíj: Valtteri Bottas (Pole, Hamilton elől elhalászva. Már majdnem győzelem a mostani helyzetben.)
Amikor A Farok Csóválja különdíj: Max Verstappen (A hollandnak volt annyi lélekjelenléte a futam végén is, hogy szóljon a csapatnak a kéztörlés miatt. A hidratálás mellett, persze.)
+1: Ott Repül A Grand Slam különdíj: Mercedes-AMG (Ebből idén sem lesz abszolút verés. Ki gondolta szombaton, hogy ennyire szenvedni fog a két fekete gép a gumikkal, miközben a legközelebbi üldöző Red Bull nem?)

Hétvégén Barcelonában lép pályára a mezőny, tessék figyelni!

Share This