Kategóriák
Kavicságy

F1 Azeri Nagydíj különdíjak

Bottas sikerrel maga mögött tartotta Hamiltont, Ricciardónak most nem adta ki, Räikkönen meg elbújt Leclerc hype-árnyékában. Kivonat az azeri hétvégéről.

Aki úgy ült le vasárnap a közvetítés elé, hogy “na, most el fogom dobni a hajam, ahogy tavaly meg tavalyelőtt is”, az most valószínűleg csalódott. A bakui városi pályán idén (szinte) mindenki vigyázott a másikra, és csapaton belül se voltak olyan komoly súrlódások, mint Perez és Ocon közt 2017-ben, vagy Ricciardo és Verstappen között tavaly. Röviden: relatíve unalmas volt a verseny, de azért nem teljesen lehet negatív a véleményünk…

Rám Ne Is Figyeljetek különdíj: Kimi Räikkönen (Azután, hogy kizárták szombaton és a bokszból rajtolhatott, feljött a 10. helyre, ráadásul az Alfa itt nem is volt annyira jó. De hiába, ha közben mindenki Leclercre figyelt…)
A Hiba Nem A Te Készülékedben Van különdíj: Charles Leclerc
Még Ha Nem Is Dobogó különdíj: Sergio Perez
Mindent A Nézettségért különdíj: Romain Grosjean (A negatív reklám is reklám ugye.)

Miszter Egyes Kanyar különdíj: Alexander Albon
Csak A Testemen Át különdíj: Valtteri Bottas
És Még Jól Meg Is Verlek különdíj: Daniel Ricciardo (Az egy dolog, hogy a DR-védjegy mélyen fékezést nem bírta a Renault és kivitte magával együtt Kvyatot is a bukótérbe, de hogy utána még bele is tolasson…)

Pedig Azt Ígértétek Most Jön El Az Én Időm különdíj: Pierre Gasly
+1: Ha Nincs Hirig Ez A Mi Pályánk különdíj: SportPesa Racing Point F1 Team

Kis ajánló a hétvégére: aki tudja, kövesse a W Series évadnyitóját! Ki tudja, hátha jó versenyt hoznak össze a hölgyek a Lausitzringen.