Kategóriák
Kavicságy Összes

F1 Brit Nagydíj különdíjak

Sorozatban a második verseny, ami után az állunkat keresgélhetjük. Remek tendencia, csak remélni lehet, hogy folytatódik is. És ezúttal sem csak a középmezőny csinálta a show-t.

Apám, micsoda futam volt ez! Ausztria után újfent bőven volt izgalom az élmezőnyben is, öröm, bánat és dráma végig. Imádtam, csak most az lesz a nehéz, hogy ne bántsak meg senkit – 8 hely, számtalan esemény…

Költői Kérdés, illetve #justferrarithings különdíj: Charles Leclerc (A jó stratégák továbbra is elkerülik a Scuderiát, a mostaniak pedig még csak értelmes kifogásokat se tudnak adni.)
110% különdíj (Fernando Alonso vándordíj): Kimi Räikkönen (Megint erős pontszerzés az Alfával, csodálatos munkát végez a finn.)
Konteó Kerestetik különdíj: Valtteri Bottas (Kik és miért akarták őt eltakarítani Hamilton útjából? A válasz sokkoló lehet!)
Arany Kék Zászló a leggyorsabb lekörözésért: Kevin Magnussen
Mindenen Túl különdíj: Max Verstappen (Számomra ő a nap versenyzője. Mert lehet, hogy Leclerc piszok jól ment, de Max sem volt gyengébb, plusz átvészelt egy rázókövön átlökést és egy sóderágyat és így is bejött ötödiknek. Minden tiszteletem.)
Driftelni Nem Így Kell különdíj: Antonio Giovinazzi (Szerintem amúgy vagy féltengely, vagy differenciálmű.)
Akkor Tehát A Renault Csak Az Edzésen Gyenge különdíj: Daniel Ricciardo
Citromdíj (megosztott): Sebastian Vettel (Nem véletlenül pontoztuk le a Tizenegyes Kanyarban, Vettel tettére nincs magyarázatunk a labilis mentális állapotán kívül. Verstappen teljesen tisztán előzte meg, utána pedig féktávon mintha kikapcsolt volna a német vezérlője és egyenesen belecsúszott a fékező hollandba. Ezzel mindkettejük jó eredményét kukába dobta, de főleg a sajátját, hiszen nullázott.)
+1: A Citromdíj Másik Fele: Haas F1 Team (Ahol a két pilóta pár kanyaron belül tönkreteszi egymást, nincs miről beszélni.)
+2: A 2018/2019-es Formula E szezon világbajnoka: Jean-Eric Vergne (Gratulálunk!)

Remélem, továbbra is ilyen parádés futamokat láthatunk. Mondjuk Németországban, ahol a legközelebbi verseny lesz.