Emlékeztek arra, amikor sorra mondták le a versenyeket a vírus miatti időkiesés hosszabbodása miatt? Egy idő után ott jártunk, hogy talán a Hungaroringen lehet a szezonnyitó, és ez kellőképpen meg is tolta a lelkesedést sokaknál, nálam is. Végül aztán nem így lett, Ausztria beelőzött, viszont így is elmondható, hogy soha nem volt még ennyire elöl a naptárban a Magyar Nagydíj – és még az időpontot se kellett nagyon módosítani érte!

És bár az eső hamarabb érkezett, mint ahogy igazán érdekessé tehette volna a futamot, így sem lehetett ok panaszra.

Egyszer Kell Leesni Már Nincs Mit Keresni különdíj: Valtteri Bottas (A rajtnál romlott el minden, utána már nem lehetett a győzelemért küzdeni.)
Mission Spinnow Csak Nem Stimmel A Szín különdíj: Nicholas Latifi (Sem az indok, hiszen itt defekt miatt pördült meg az autó.)
Nem Ezt Ígértétek különdíj: Charles Leclerc (Hogy még a pontokért is küzdeni kelljen, nem igazán a Ferrari szintje.)
Most Bejött különdíj: Max Verstappen (Tavaly ugyanekkor sem cseréltek gumit akkor, amikor a mögötte érkező Mercedes. Akkor ezen elúszott a győzelem, most sikerült a hollandnak kihúznia és a Hamilton mögött reális második helyet megvédeni.)
Jusson Eszedbe Hogy Ez Nem A Forza különdíj: Lando Norris (Szóval ha kivezetlek a vízre, inkább maradj mögöttem, k?)
Harakiri A Hátam Mögött különdíj: Pierre Gasly
Megbánnátok különdíj: Sergio Perez (A mexikói pilóta gyakorlatilag segített kihúzni a csődből az akkor még Force Indiát, hűségesen szolgálja őket, jó eredményeket szállít, erre Stroll apó képes lenne átadni az ő helyét egy levitézlett Vettelnek? Hol van ebben a ráció?)

Így Se Rossz különdíj: Kevin Magnussen (Végre pont! Köszönhetően a kezdettől kétséges szabályosságú, viszont zseniálisan bevált döntésnek, mely szerint a felvezető kör végén állt ki mindkét Haas száraz pályás gumikért. Grosjean kiesett a pontszerző zónából végül, K-Mag viszont kilencedikként ért célba – amiből a büntetés után is maradt egy pont.)
+1: Hősi Érdemrend: Red Bull Racing (Miután Verstappen összetörte az autóját a rajtrácsra kivezető körön, a szerelői annyira megjavították a szerkezetet kis híján a rendelkezésükre álló időből is kicsúszva, hogy végig kitartott és második helyen futott be Maxi King kezei közt.)

A Hungaroring nem rendez két versenyt egymás után, azt meghagyja másnak. Mondjuk Silverstone-nak, ami a következő két futam színhelye lesz.

Share This