Kategóriák
Formula 1 Kavicságy

F1 Osztrák Nagydíj különdíjak

Kivonat: “A Honda hibrid első győzelme akasztotta meg a Mercedes idei menetelését, de volt ám más is… Kivonat az osztrák hegyekből.”

Ha azt mondom, hogy ez volt az év eddigi legjobb versenye, szerintem azzal sokan egyet fognak érteni. Az osztrák pálya egyébként is összehozza a mezőnyt, de idén nem csak ennyi történt – sokkal több.

Tükördimenzió különdíj: Daniel Ricciardo (Most épp mindenki őt fékezte ki.)
Folyton Fronton különdíj: Lando Norris (Tiszta helyzetben ritkán volt, állandóan középső tagként láthattuk egy hármas bolyban.)
Régi Értékek különdíj: Kimi Räikkönen (Így helyezkedni és helyzetet olvasni kevesen tudnak.)
Még Mindig Nem Értjük különdíj: Pierre Gasly (Aki kört kap a csapattársától…)

Nehéz Szülés különdíj: Antonio Giovinazzi (Rég tudjuk, hogy gyors, de eddig csak egy körön volt ennek eredménye.)
Mi Lesz Még különdíj: Charles Leclerc (Bahreinben motorhiba, itt meg Verstappen. Azért remélem, idén tényleg megszerzi azt a győzelmet.)
Feltámadás különdíj (Lewis Hamilton vándordíj): Carlos Sainz (A McLaren ennyire jó, pont.)
Mindent Is különdíj: Max Verstappen (26 pont, látványos versenyzés egy gyenge rajt után, és olyan tempó, amilyet hibrid Honda még nem élt meg. Bár kitolt a végén Leclerc-kel, nem kapott büntetést, ebbe most nem nyúltak bele.)

+1: Csak A Szokásos Vacak különdíj: Haas F1 Team (Ahogy már itt az oldalon is volt róla szó, még ilyen iszonyú forróságban sem tudják kezelni a gumikat, emiatt már a Williams is veszélyes volt rájuk.) Következő megálló: Silverstone!

Címlapfotó forrása: Racer