Ahogy a magyar közvetítésben mondták, eddig nem igazán fordult elő, hogy tartományokról nevezzenek el futamokat. Idén viszont már biztos, hogy lesz egy másik is, mivel a mugellói másik olasz versenyt Toszkán Nagydíjnak hívják majd. Most pedig vissza Spielbergbe.

Amikor Hátbavág A Sávszélesség különdíj: Lando Norris (Az utolsó pár körre tartogatta az energiáit, akkor viszont egészen az ötödik helyig jött fel a biztosnak tűnő nyolcadikról.)
Nekem Te Ne különdíj: Alexander Albon (“Nem elég, hogy a Mercik abajgatnak, még megkapom ugyanezt rózsaszínben is?!”)
Az Ellenállás Hasztalan De Meg Lehet Próbálni különdíj: Valtteri Bottas (Verstappen elsőre visszavágott a finn mackónak, de ezzel csak késleltette a sorsát…)
Ok Nélkül Bűnbak különdíj: Sebastian Vettel (Aki azt mondja, hogy Leclercnek lett volna még hely mellette, annak ne higgyetek. Első kör második kanyarja, még együtt a mezőny, SV5 pedig ott volt legbelül.)
Így Húzd Le Magad különdíj: George Russell (Remek rajthely, majd végigrohanás a kavicságyon… Nem itt!)
Mindent Is különdíj: Sergio Perez (A Racing Point idén egyébként is erős, de amit a harcedzett mexikói ezúttal művelt, az lebilincselő volt. A 17. helyről indult, de magas tempójával és látványos előzéseivel majdnem meglett neki a negyedik is – aztán jött Albon és rávágta az ajtót.)
Tolvaj különdíj: Carlos Sainz (Na, kinél landolt a leggyorsabb kör? Újra egy jókedvű papajánál.)
Ami Tőlem Telt különdíj: Daniel Ricciardo
+1: Erre Már Nem Kell Szavakat Keresni különdíj: Scuderia Ferrari (Ráadásul a csapatrádióban Leclerc is azt hitte, hogy más volt a hibás, pedig a sérült padlólemezért kizárólag a saját optimizmusát okolhatja.)

És akkor jöhet a Hungaroring…

Share This