Kategóriák
Formula 1 Kiemelt Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Abu Dhabi eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték utolsó fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit az Abu Dhabi Nagydíj után.

Idén utoljára elérkezett az értékelés ideje, az abu dhabi hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Albon (20), Leclerc (17), Norris (17), Kvyat (16), Stroll (14), Pérez (13), Sainz (13), Raikkönen (12), Verstappen (12), Magnussen (11), Hülkenberg (9), Grosjean (8), Giovinazzi (6), Ricciardo (5), Vettel (5), Gasly (4), Bottas (3), Hamilton (2), Kubica (2), Russell (2). Óriási meglepetéseket nem hozott az utolsó kanyar, ami a választásokat illeti. Az élen általában rendre a népszerűbb választások, a vége felé szokás szerint a Mercik és a Williamsek. Talán egyedül Vettel népszerűtlensége lehet meghökkentő. Pontok tekintetében sem volt csavar utoljára, igazán nagy pontot senki sem tudott hozni a középmezőny tagjai közül, Stroll kiesése viszont érzékenyen érintheti a rá tippelők hadát.

Stílszerűen alakult az utolsó kör, hiszen az idei játék két kiemelkedő neve gyűjtött ugyanannyi pontot ebben a fordulóban, ami megosztott elsőséggel járt. Bényi Kristóf, aki a legtöbb első helyet szállította idén, és kollégánk, Huszárik Péteraki pedig az összetett versenyben ezzel a 91 ponttal bebiztosította az első helyét! De vajon ugyanaz volt-e a két tippsor?

Kristóf: Verstappen (18), Leclerc (15), Albon (16), Pérez (18), Norris (14), Kvyat (10)

Péter: Verstappen (18), Leclerc (15), Albon (16), Pérez (18), Norris (14), Kvyat (10)

Tehát valóban, ugyanaz a két tippsor ért egyaránt 91 pontot. Szívből gratulálunk mindkettejüknek, remek szezont futottak a srácok!

A tabellát szokás szerint ezen a linken találjátok. Remek végjátékot élvezhettünk, nagyon köszönjük, hogy egész évben velünk játszottatok!