Kategóriák
Formula 1 Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Amerikai eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték tizenkilencedik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit az Amerikai Nagydíj után.

Ismét elérkezett az értékelés ideje, az amerikai hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Albon (21), Verstappen (19), Leclerc (18), Norris (17), Stroll (16), Ricciardo (13), Raikkönen (12), Giovinazzi (11), Vettel (11), Sainz (10), Kvyat (9), Magnussen (8), Hülkenberg (7), Pérez (7), Hamilton (6), Grosjean (4), Gasly (3), Russell (2), Kubica (1), Bottas (0). Az a spéci helyzet állt elő, hogy a négy leggyakoribb tipp egyaránt több pontot hozott, mint ahány kreditbe került, így nem csoda hogy átlagban egész magas pontszámok születtek összetettben is. Igazán az a 11 ember járt pórul, akik Vettelt beválasztották, míg a 30 egységet termelő (igaz 20 kreditbe kerülő) Bottast senki nem választotta. 

Segíts nekünk kérlek, hányadszor? Igen, ismét Bényi Kristófé a legjobb kör, 107 pontos tippjénél nem találtunk magasabbat: Leclerc (17), Verstappen (15), Albon (20), Ricciardo (24), Hülkenberg (7), Norris (24). Minden kiválasztott hozott pontot, sőt, minden kiválasztott többet hozott, mint amennyibe került. Így kell ezt csinálni, gratulálunk!

A tabellát szokás szerint ezen a linken találjátok. Köszönjük a részvételt, várunk benneteket a következő fordulóban is! 🙂