Kategóriák
Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Azeri eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték negyedik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit az Azeri Nagydíj után.

Ismét elérkezett az értékelés ideje, az azeri hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Mint azt tudjátok, kíváncsiak szoktunk lenni arra, hogy kik voltak a favoritok, a sötét lovak, és a nagy csalódást okozók, avagy lássuk kiket mennyiszer választottatok be: Leclerc (72), Grosjean (47), Vettel (47), Ricciardo (45), Pérez (44), Sainz (43), Albon (40), Kvyat (39), Raikkönen (33), Hülkenberg (25), Verstappen (24), Magnussen (22), Bottas (20), Hamilton (20), Norris (20), Stroll (20), Giovinazzi (18), Gasly (8), Russell (7), Kubica (3)

Ahogy látható, Charles még mindig magasan favorit a tippelők között, és a Williams ezúttal is be kell hogy érje a mezőny végével. Az élmezőny végén, középmezőny elején találhatóak azok főként, akikkel nagyot lehetett húzni (Sainz 42 pont, Pérez 32 pont), és akik mínuszosak voltak (Ricciardo -17,5, Grosjean -6,5, Kvyat -5,5), de Bottas 30 pontja és Gasly -10-ese is kiemelendő – igaz más-más okból. Ami kicsit fura volt számomra, az Raikkönen, mint népszerű választás, hiszen elég sok kreditbe került, és szinte csak akkor térült volna meg, ha nagyon magas helyen végez (kieső élcsapatos pilótákkal).

Bényi Kristóf megízlelte Kínában milyen a forduló első helyén végezni, és annyira tetszett neki, hogy ezúttal is őt koronázzuk meg (figyelem, ha tuti tippet kerestek, érdemes felvenni vele a kapcsolatot :P). Kristóf ezúttal ezt a tippsort adta le nekünk: Bottas (20 kredit, 30 pont), Vettel (13 kredit, 15 pont), Norris (8 kredit, 8 pont), Pérez (4 kredit, 32 pont), Albon (3 kredit, 0 pont), Grosjean (1 kredit, -6,5 pont), Sainz (1 kredit, 42 pont), így összesen 120,5 ponttal nyerte ezt a kört, gratulálunk!

Aminek örülünk, hogy egyrészt tartósan majd’ 100-an tiszteltek meg bennünket egy tippsorral hetente, amit köszönünk ezúttal is, továbbá, hogy egyre kevesebb a hiba. Például becenévvel senki nem érkezett most, és a 0 pontosok száma is csökkenő tendenciát mutat, a legtöbben pedig igyekeztek kihasználni és betartani az 50 kredites határt! Annyi kérésünk lenne még felétek, hogy a nevek leadásánál legyetek következetesek és próbáljátok meg azt a formátumot tartani, amit az eredményeknél láttok, ugyanis ha valaki Kovács István néven tippel egyszer, majd István Kovács néven legközelebb, az plusz utómunkát igényel, ami egy kicsivel több macera. Köszönjük!

A végén érkezzék a lényeg: a pontszámok, melyeket ezen a linken tudtok megtekinteni. Hálásak vagyunk, hogy velünk tartotok, várunk benneteket a következő körben is! 🙂