Kategóriák
Formula 1 Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték | Bahrein-i forduló

Megérkezett Tippjátékunk Bahreini fordulója, játékra fel!

Folytatódik egész éven át tartó Tippjátékunk, mely elérkezett a Bahreini fordulóhoz. 2018-hoz hasonlóan idén is az F1-es versenyek végkimenetelére tippelhettek. Tavaly közel kétszázan játszottatok, és úgy tűnik, idén ennél is többen mérettetitek meg magatokat.

 

A tippjáték úgy néz ki, hogy minden hétvégén 50 elkölthető kreditet kaptok, melyekből pilótákat vásárolhattok magatoknak. Minden pilótának más értéke van, ami folyamatosan változik a VB tabella aktuális állásától függően. A pilótáknál odds-okat (szorzókat) is találtok, majd végül a versenyen szerzett pontjaik és szorzóik alapján gyűjthettek pontokat. Ezen felül amennyiben valamely választott pilótátok megfutja a leggyorsabb versenykört vagy megszerzi a pole-t, akkor további pontokat kaphattok. Igen ám, azonban nem csak gyűjthettek, de még veszíthettek is pontokat! Ha még csak most játszol először a játékkal – vagy csak szeretnéd felfrissíteni magadban – akkor IDE KATTINTVA részletesen is elolvashatod a további játékszabályokat, valamint IDE KATTINTVA az első forduló eredményeit is meg tudod nézni (szerkesztőségünk tagjai is játszanak, természetesen mi tét nélkül, pusztán a játék öröméért). Év végén pedig a nyertesek tárgy vagy élmény nyereményekkel lehetnek gazdagabbak, amellett, hogy még egy jót is játszottak.

Az aktuális fordulók utáni eredményeket a verseny utáni napokban cikk formájában megtalálhatjátok weboldalunkon, továbbá Facebook oldalunkra is posztoljuk, méghozzá az #FF_Tippjatek2019 hashtag-gel ellátva, így könnyen visszakereshetitek a korábbi eredményeket is.

A tippetek leadását az alábbi űrlapon keresztül tehetitek meg. Fontos, hogy a teljes, Facebookon használt nevedet add meg, különben a tipped érvénytelennek számít. Ez számunkra azért fontos, mert az esetleges nyerteseket valahogy be kell majd azonosítanunk. Tippjátékra fel, eredményes játékot kívánunk mindenkinek!