Kategóriák
Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Bahreini eredmények

Máris eltelt egy újabb verseny, és így újabb eredményekkel szolgálhatunk megújult tippjátékunk kapcsán. Csupa jó hírrel szolgálhatunk elöljáróban: kicsit finomítottunk a kedvetekért a leadási határidőn (visszamenőleg is), illetve egy szabályértelmezési kérdést megmagyarázunk, továbbá nem lett mínusz-pontos játékosunk, de meglett az első 100 pont feletti tipp! Aki esetleg az egyik kört (vagy mindkettőt) kihagyta, még nem késő csatlakozni! De lássuk előbb a bahreini részleteket.

Kezdjük a leadási határidővel. A péntek éjfél elég macerás időpontnak látszott, többen átcsúsztatok Ausztráliában és most is, ezért finomítottunk a szabályon, és a harmadik szabadedzés megkezdéséig toltuk ki a leadási lehetőséget. Természetesen hogy fair kereteken belül értelmezzük a szabályokat, a változtatást visszamenőleg is alkalmaztuk, így további hat tippel bővítettük az ausztrál jóslatokat (Szigeti Dorottya, Kápolnási János, Babarczi Bence, Sinka Róbert, Gubek Zsülien és Ispán Richárd). Így még több időtök van kigondolni a tökéletes tippsort, és visz némi rendszert a játékba.

A forduló nyertese Méder Beatrix lett, aki kiváló tippsorával 105 pontot kaszált. A Verstappen (12), Leclerc (25), Raikkönen (12), Gasly (14), Norris (32), Albon (10) hetes szerepeltetése mellett belefért négy nullapontos, Giovinazzi, Russell, Ricciardo és Sainz benevezése is. És hogy Ricciardo és Sainz (meg Hülkenberg) miért nem mínuszosak és Grosjean miért igen?

Nos, ez az a szabálymagyarázat, amivel jövünk nektek. Ausztráliában nem volt kieső az utolsó körökben, így a versenyt be nem fejezők, és a helyezést el nem érők halmaza fedte egymást. Bahreinben azonban a két Renault és Sainz már teljesítették a táv 90%-át, azaz a hivatalos sorrend szerint a 17-18-19. helyeket elérték. Csupán Grosjean az, aki nem ért el helyet sem, így érte ugyanúgy jár a levonás. Ennek hála nem is lett mínusz-pontos tippsorunk, ami az előző héthez képest mindenképpen előrelépés.

Két dolog amire felhívnánk a figyelmeteket a határidő betartása mellett: lehetőleg használjátok ki a rendelkezésre álló 50 kreditet, mert visszatérő jelenség, hogy néhányan csak 1 pilótát választanak, viszont arra is ügyeljetek, hogy ne lépjétek túl ezt a keretet (sajnos erre is volt példa legutóbb is). Mindig számolgassátok össze az űrlapon, hogy kijön e a maximum 50 kredit, megéri rászánni azt a pár percet!

A pontokat összeadtuk, így megvannak a friss eredmények is, amiket ezen a linken tudtok elérni. Köszönjük, hogy velünk játszotok, várunk benneteket a következő futamon is! 🙂