Kategóriák
Formula 1 Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Belga eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték tizenharmadik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit a Belga Nagydíj után.

Ismét elérkezett az értékelés ideje, a belga hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Albon (42), Leclerc (42), Pérez (34), Vettel (30), Norris (27), Raikkönen (24), Stroll (22), Verstappen (22), Ricciardo (20), Sainz (20), Hülkenberg (19), Magnussen (15), Grosjean (14), Giovinazzi (10), Hamilton (8), Kvyat (5), Bottas (4), Russell (4), Kubica (2), Gasly (0). Két sztárja volt a belga futamnak a tippelők körében, méghozzá a Red Bullba átülő Albon és a prognosztizálhatóan kiváló futamot futó Leclerc, aki egyébként is népszerű választás. Utánuk Pérez és Vettel következett, majd egy elég szoros középmezőny. A sor végén Bottas a két Williams, és az egyetlen nullázó, Pierre Gasly végeztek.

Kiváló tippsoráért dicséret illeti Schadt Martintaki zseniális, 189 pontos menüt szolgáltatott nekünk. Az alábbi pilóták hozták a kiváló értéket: Vettel (17), Leclerc (30), Kvyat (15), Norris (0), Ricciardo (0), Stroll (4), Hülkenberg (20), Albon (55), Pérez (48). Semmi levonás, illetve mindenki benne van, akit megérte beválasztani, erre mondják, kiváló munka. Gratulálunk!

A tabellát szokás szerint ezen a linken találjátok. Köszönjük a részvételt, várunk benneteket a következő fordulóban is! 🙂