Kategóriák
Formula 1 Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Brazil eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték huszadik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit az Amerikai Nagydíj után.

Ismét elérkezett az értékelés ideje, a brazil hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Norris (23), Verstappen (19), Vettel (19), Albon (14), Hülkenberg (14), Ricciardo (14), Raikkönen (13), Sainz (13), Stroll (11), Giovinazzi (10), Kvyat (10), Pérez (10), Magnussen (8), Leclerc (7), Gasly (4), Grosjean (3), Russell (3), Kubica (2), Bottas (0), Hamilton (0). A Mercik nullázása nem meglepő, a sok pontért kockáztatni kell, ők pedig drágák és nem hoznának olyan sokat. Nem úgy, mint az Alfák! Giovinazzi 70, Raikkönen 60 pontot ért, ha valaki választotta, de Gasly 36 egysége sem rossz éppenséggel. Mivel Bottas volt hivatalosan az egyetlen kieső, és őt senki nem választotta, így mínuszos eredmény nélküli kört zártunk, és szerencsére sokan élni tudtak a káosszal, rengeteg pontot bezsebelve.

Közülük is Horváth Győző volt a legjobb, 220,5 pontjával nagyot ugrott előre az összetettben is. Verstappen (30), Vettel (0), Gasly (36), Pérez (6), Norris (14), Kvyat (4,5), Raikkönen (60), Stroll (0), Giovinazzi (70). A négy legtöbb pontot szerző pilóta ott van, mindössze két nullázó mellett. Gratulálunk!

A tabellát szokás szerint ezen a linken találjátok. Az utolsó kör előtt nagyon szoros a dobogó! Köszönjük a részvételt, várunk benneteket a következő fordulóban is! 🙂