Kategóriák
Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Brit eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték tizedik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit a Brit Nagydíj után.

Ismét elérkezett az értékelés ideje, a brit hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Leclerc (39), Albon (32), Norris (31), Verstappen (24), Pérez (23), Kvyat (20), Giovinazzi (18), Sainz (18), Hamilton (16), Hülkenberg (16), Vettel (16), Ricciardo (15), Raikkönen (11), Grosjean (10), Stroll (8), Bottas (7), Gasly (6), Magnussen (6), Russell (2), Kubica (0)

Ismét egy tippjáték, és ismét Leclerc a legsűrűbben tippelt pilóta, már-már meg sem lepődünk ezen. A népszerűbb tippek Kvyaton kívül nem hoztak igazán szerencsét, Norris, Albon és Pérez tízen kívül végeztek, Verstappen pedig több kreditet vitt, mint ahány pontot hozott. Most kiesők is tarkították a mezőnyt, a Haasról kezd lemondani mindenki, így csak néhányan zsebeltek be levonásokat értük, Giovinazzi már más tészta, a mezőny harmada sajnos bukott vele. A legjobb befektetés Ricciardo volt, hat kreditért 18 pontot hozott.

Mostanság többször is ketten vitték a kört, ezúttal Urbán Marcell egyedül bizonyult a legjobbnak, és ehhez elég volt most 68,5 pont is. Marcell az alábbi tippsort adta le nekünk: Verstappen (10), Leclerc (15), Sainz (12), Ricciardo (18), Hülkenberg (3,5), Kvyat (10), Albon (0). Maximális kreditkihasználás mellett hat pontszerzőt is eltalált, és Albon sem volt messze a top tíztől. Gratulálunk!

A tabellát szokás szerint ezen a linken találjátok. Köszönjük a részvételt, várunk benneteket a következő fordulóban is! 🙂