Kategóriák
Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Osztrák eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték kilencedik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit a Francia Nagydíj után.

Ismét elérkezett az értékelés ideje, a francia hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Leclerc (41), Norris (39), Hülkenberg (36), Grosjean (35), Verstappen (32), Albon (26), Ricciardo (23), Sainz (22), Kvyat (20), Bottas (19), Raikkönen (18), Vettel (17), Hamilton (16), Stroll (13), Gasly (10), Pérez (10), Magnussen (9), Giovinazzi (8), Russell (1), Kubica (0)

Leclerc a sokadik kört vitte el a népszerűségi versenyben (11 kredit egy Ferrarival csábító), ám most elég szoros volt mögötte a mezőny, az erősödő McLaren és Renault hatására a kevés kreditbe kerülő Norris és Hülkenberg is gyakori választásnak bizonyultak, illetve sokan reszkírozták meg Grosjeant 1 kreditért. Az idei játék során először esett meg, hogy egy pilótát senki sem választott, szegény Kubicát még az ág is húzza, bár Russell is épphogy elkerülte a nullázást. Kreditarányt tekintve kettő igazán jó választás volt erre a futamra a középmezőnyből, Hülkenberg (3 kredit, 18 pont), és Raikkönen (5 kredit, 21 pont).

Francia körünk két győztese Ambrus Ágnes és Boa Bence pedig be is választották őket 92-92 pontos álomcsapataikba, így nem meglepő az elsőség. Tulajdonképpen közel azonos tippsort adtak le, Hamilton (30), Leclerc (15), Raikkönen (21), Norris (8) és Hülkenberg (18) mind a kettejüknél ott van, azaz minden pontszerző, csupán a nullázókban döntöttek másképp, Ágnes Kvyatot húzta még be 2 kreditért, Bence pedig Albon és Giovinazzi közt osztotta meg testvériesen az 1-1 kreditet. Gratulálunk!

Nagyon kevés volt a hibás tippsor, örömmel látjuk, hogy egyre jobban figyeltek erre! A tabellát szokás szerint ezen a linken találjátok. Köszönjük a részvételt, várunk benneteket a következő fordulóban is (figyelni, mert ezen a héten is van most futam)! 🙂