Ismét elérkezett az értékelés ideje, a japán hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Pérez (24), Stroll (22), Verstappen (22), Raikkönen (21), Albon (20), Norris (19), Leclerc (17), Sainz (15), Magnussen (14), Kvyat (13), Vettel (13), Grosjean (9), Hülkenberg (8), Giovinazzi (7), Ricciardo (7), Bottas (4), Hamilton (4), Gasly (3), Kubica (2), Russell (2). Érdemes megfigyelni, hogy mennyire megkeverték a paklit a tippelőink, hiszen nincs igazán kiemelkedő pilóta, de 2 szavazatot legalább kapott mindenki. Albon, Pérez és Vettel egyaránt jó befektetésnek bizonyultak, sokkal több pontot hoztak, mint amennyi kreditbe kerültek. Az ellenoldalon a népszerű választásként kategorizálható Verstappen és a két Renault kizárása érzékeny veszteség lehet a játékosaink számára, rengeteg pontot kellett levonnunk miattuk.

A kör legjobbja a már-már tippmesterünknek hívható Bényi Kristóf lett, akinek már nem először illesztünk a fejére képzeletbeli koronát, ezúttal 89 pont is elég volt tőle a japán győzelemhez: Leclerc (8), Vettel (23), Albon (24), Norris (0), Kvyat (4), Pérez (18), Stroll (12). Minden jobb befektetés szerepel a tipposzlopban, a mínuszosok pedig kimaradtak, szép munka. Gratulálunk!

A tabellát szokás szerint ezen a linken találjátok. Köszönjük a részvételt, várunk benneteket a következő fordulóban is! 🙂

Share This