Kategóriák
Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Kínai eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték harmadik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit a Kínai Nagydíj után.

Újabb verseny, újabb eredmények a tippjáték kapcsán. Ebben a fordulóban igazán nagyokat lehetett kaszálni, így inkább az volt a kérdés, hogy mennyire magasra sikerül srófolni a pontszámot a két problémás ember kihagyásával. Szerencsére sokaknak sikerült abszolválniuk a kihívást, így az eddigiekkel ellentétben több 100 pont feletti eredmény is született. És persze egy-két nullás ismét, ami miatt kicsit bosszankodtunk. De tekintsük át együtt az eseményeket.

 

Így választottatok pilótákat sorrendben: Leclerc (81), Ricciardo (66), Vettel (59), Grosjean (50), Sainz (48), Hamilton (42), Hülkenberg (37), Pérez (33), Gasly (30), Kvyat (30), Norris (26), Raikkönen (24), Verstappen (23), Giovinazzi (19), Albon (17), Magnussen (15), Stroll (11), Bottas (9), Russell (9), Kubica (6)

A két Williams pilóta népszerűségének visszaesése nem meglepő, és bár Bottas magas kreditértéke eltántorított sokatokat, a 9 választás így is meglepően csekélynek tűnik. Ellentétben Charles 81-es értékével, szinte mindannyian beválasztottátok őt, de sajnos ez csak 10 pontot hozott ezúttal a konyhára. Ricciardo esélyeit nagyon jól felmérte a mezőny, a 42 pontos választást 66-an be is húztátok, Gasly felé viszont nem volt meg a bizalom, a 29 pontjával mindössze 30-an éltetek. A Kvyat-Hülkenberg duó ezúttal bukónak bizonyult, a páros együttes választása -31 pontot jelentett, sajnos ez többeknek össze is jött, de külön-külön is jó pár ponttól megfosztottak benneteket.

A kört egyébként 131 ponttal Bényi Kristóf vitte, az alábbi tippsort leadva: Hamilton (20 kredit – 25 pont), Vettel (11 kredit – 15 pont), Norris (9 kredit – 0 pont), Gasly (6 kredit – 29 pont), Pérez (2 kredit – 20 pont), Ricciardo (1 kredit – 42 pont), Sainz (1 kredit – 0 pont). Azaz Kristóf a McLarenek kivételével mindenkivel tarolt, remekül kerülve a kiesőket és a gyengébb teljesítményeket.

Egy fontos észrevétel: figyeljetek a kreditértékekre, azok ugyanis futamonként változhatnak! Pl. Raikkönen nem 1 kredit volt most, hanem 10! (nem faktoriális :D) Többen is benéztétek, illetve más választásokkal is átléptétek az 50 pontot, tessék figyelni a segédletet!

Az aktuális állást ezen a linken találjátok! 🙂 Várunk titeket legközelebb is!