Kategóriák
Formula 1 Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Magyar eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték tizenkettedik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit a Magyar Nagydíj után.

Ismét elérkezett az értékelés ideje, a belga hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Verstappen (36), Leclerc (33), Norris (31), Ricciardo (29), Hülkenberg (28), Albon (25), Vettel (24), Magnussen (23), Giovinazzi (22), Grosjean (21), Raikkönen (20), Pérez (18), Sainz (13), Hamilton (8), Gasly (7), Stroll (7), Kvyat (6), Kubica (3), Bottas (1), Russell (1). Charles egyeduralma megtört, Max jó formája meghozta a tippelők kedvét, így a több kreditérték ellenére is egy hajszálnyival többször került kiválasztásra, mint a monacói. Őket szorosan követi a viszonylag “olcsó” Norris és a két Renault, a középmezőnyt az egy egységbe kerülő Albon nyitja. A Merciket drágállotta a mezőny, Hamilton még kapott némi bizalmat, de Bottasnak csupán egyetlen szavazata lett.

Ezúttal Dudás Bálint üveggömbje volt a leghatékonyabb, 75,5 ponttal vitte a kört az alábbi tippsorral: Verstappen (28), Vettel (15), Leclerc (12), Raikkönen (15), Albon (5,5), Pérez (0), Giovinazzi (0). A tippsor összes pontszerzője a kreditértéknél több pontot hozott a konyhára, Raikkönen bátor vállalás volt 7 kreditért, de kifizetődött, és még két nullázó is belefért (bár tegyük hozzá Pérez sem állt messze a 11. helyen). Gratulálunk!

A tabellát szokás szerint ezen a linken találjátok. Köszönjük a részvételt, várunk benneteket a következő fordulóban is! 🙂