Kategóriák
Formula 1 Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Mexikói eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték tizennyolcadik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit a Mexikói Nagydíj után.

Ismét elérkezett az értékelés ideje, a mexikói hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Verstappen (25), Vettel (25), Norris (23), Albon (21), Raikkönen (18), Stroll (18), Hülkenberg (17), Leclerc (17), Giovinazzi (15), Kvyat (15), Ricciardo (14), Sainz (12), Magnussen (11), Pérez (9), Grosjean (8), Russell (4), Gasly (3), Kubica (3), Hamilton (2), Bottas (0). Ha van hely, ahol a Merci a mezőny végén kullog az a Tippjáték, hiszen a sok kredites ár eltántorítja a tippelőinket. Ezúttal Verstappen és Vettel volt a favorit, szorosan mögöttük Norrisszal, ám a három pilótából csak a német térült meg igazán, Verstappen kicsi, Lando pedig nagy bukta volt. Igazán jól kaszálni még Albonnal, Ricciardóval és Pérezzel lehetett, míg Norris mellett Raikkönen is csak mínuszokat hozott ezúttal.

A játék futamgyőztese ezúttal egy elsőbálozó, Szilagyi Robi Jr. lett, akinek 68 pont elegendő volt arra, hogy rögtön egy nyert körrel indítson, választása ráadásul rendkívül rövid volt, mindössze négy versenyzőből állt: Vettel (18), Leclerc (22), Verstappen (8) és Albon (20). Néha az egyszerű egyben nagyszerű is, gratulálunk!

A tabellát szokás szerint ezen a linken találjátok. Köszönjük a részvételt, várunk benneteket a következő fordulóban is! 🙂