Kategóriák
Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Monacói eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték hatodik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit a Monacói Nagydíj után.

Ismét elérkezett az értékelés ideje, a monacói hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Albon (42), Leclerc (39), Verstappen (32), Grosjean (30), Giovinazzi (29), Hamilton (25), Kvyat (24), Raikkönen (24), Bottas (23), Gasly (20), Ricciardo (19), Sainz (19), Hülkenberg (17), Norris (15), Vettel (15), Magnussen (12), Pérez (8), Kubica (5), Russell (3), Stroll (3).

Leclerc le lett taszítva a trónról Albon által, de a 39 tippelő, aki beválasztotta a Ferrari fiatalját (természetesen e sorok írójával együtt), nem igazán örülhet a -11 pontnak. A Toro Rosso duójával már jól lehetett keresni, ketten együtt 58 pontot hoztak a konyhára. Szintén jó bolt volt Sainz (28) és Hamilton (30) bezsákolása is, és mivel csak Charles esett ki, sok levonás nem esett, így csak a pont nélküliek miatt lehetett szomorkodni.

Szerkesztőségünk a spanyol futam óta megtáltosodott, ezúttal Popovics Jozsó húzta be a kört, 122,5 pontos tippjénél nem akadt jobb: Hamilton (30), Magnussen (0), Norris (0), Sainz (28), Albon (22), Kvyat (36), Grosjean (6,5), Giovinazzi (0), Russell (0). Gratulálunk, Jozsó, szép volt!

A múltkorihoz képest többen néztétek be a krediteket, kérünk benneteket ezúttal is, hogy figyeljetek erre jobban! A tabellát ezen a linken találjátok. Köszönjük a részvételt, várunk titeket a következő fordulóban is! 🙂