Kategóriák
Formula 1 Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Német eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték tizenegyedik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit a Német Nagydíj után.

Ismét elérkezett az értékelés ideje, a német hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Leclerc (46), Pérez (26), Ricciardo (25), Hülkenberg (24), Norris (24), Stroll (24), Verstappen (23), Vettel (22), Albon (21), Grosjean (21), Kvyat (16), Hamilton (15), Giovinazzi (14), Raikkönen (14), Sainz (11), Bottas (8), Magnussen (7), Russell (4), Kubica (2), Gasly (1). Leclerc mögött nagyon összesűrűsödött a mezőny, ezúttal mindenki kapott legalább egy szavazatot, a Williamsek nem csak a végső tabellán, de itt is Gasly előtt végeztek. Mivel hat kieső is volt (Pierre a szabályok értelmében még nem számított annak), és a káosz miatt váratlan emberek kerültek az élmezőnybe, a mínuszok és a pluszok csak úgy röpködtek, volt akkora a felfordulás, mint a pályán. Kvyat 75 pontot, Stroll 72-t hozott a konyhára, de Albon 44, Grosjean 39, Verstappen 30 pontja is szép, nem is beszélve Kubica 8 egységéről! A kiesőkkel fejenként -11 és -20 közötti pontszámot lehetett elszórni, ez is sűrű jelenségnek bizonyult ezúttal.

Keresztes Dávid minden bizonnyal bekeretezve teszi ki a falára ezt a kört, ugyanis szédítő mennyiségű, 249,5 pontot gyűjtött csak ezzel a körrel: Verstappen (30), Vettel (18), Leclerc (-11), Hülkenberg (-17,5), Kvyat (75), Albon (44), Stroll (72), Grosjean (39). Ezzel rögtön fel is ugrott az összetett tabella 3. helyére. Gratulálunk!

A tabellát szokás szerint ezen a linken találjátok. Köszönjük a részvételt, várunk benneteket a következő fordulóban is! 🙂