Kategóriák
Formula 1 Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Olasz eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték tizennegyedik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit az Olasz Nagydíj után.

Ismét elérkezett az értékelés ideje, az olasz hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Leclerc (41), Albon (35), Pérez (27), Vettel (25), Stroll (23), Norris (22), Ricciardo (21), Hülkenberg (20), Magnussen (18), Raikkönen (18), Giovinazzi (17), Kvyat (15), Grosjean (12), Verstappen (12), Sainz (10), Hamilton (6), Gasly (1), Kubica (1), Russell (1), Bottas (0). Semmi szokatlan nem történt ezúttal sem. Leclerc helye szinte biztos volt elöl, és a szorzók miatt még vonzó Albon második helye is borítékolható volt. A középmezőnyt Pérez nyitja, amely egész szoros volt ezúttal. A mezőny végén a drágábbak közé tartozó Sainz és Hamilton még kaptak némi bizalmat, a hátsó négyes azonban nem bővelkedett a voksokban.

A fordulót ezúttal Hernold Tamás vitte, remek megérzéseinek köszönhetően 200,5 pontot szorgoskodott össze az alábbi tippsorral: Verstappen (4), Leclerc (30), Albon (24), Norris (3,5), Ricciardo (48), Pérez (27), Hülkenberg (50), Stroll (0), Grosjean (0), Giovinazzi (14). Gyönyörű tipposzlop, közte nyolc pontszerzővel, kiesők nélkül, profi munka! Gratulálunk!

A tabellát szokás szerint ezen a linken találjátok. Köszönjük a részvételt, várunk benneteket a következő fordulóban is! 🙂