Kategóriák
Formula 1 Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Orosz eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték tizenhatodik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit az Orosz Nagydíj után.

Ismét elérkezett az értékelés ideje, az orosz hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Leclerc (26), Pérez (26), Norris (23), Hülkenberg (20), Stroll (20), Vettel (19), Albon (16), Raikkönen (16), Ricciardo (16), Magnussen (14), Verstappen (14), Giovinazzi (11), Sainz (11), Grosjean (7), Kvyat (4), Bottas (3), Russell (3), Kubica (3), Gasly (0), Hamilton (0). Erős Ferrari teljesítményt vártak a tippelők, elsősorban az ifjú monacóitól, de hasonlóan népszerű volt az olcsóbbá váló Pérez, valamint Norris is, és bizony mind a hárman hoztak is a konyhára. Vettel és Ricciardo kiesése sokaknak okozhatott kellemetlen pillanatokat, Russellre másodszor tippeltem a játék folyamán, és másodszor esett ki, szóval miattam van szegénnyel ez az egész (Japánban nem rakok rá, hogy végigmenjen).

Fordulónk nyertese az összetettben is dobogós Szabó András lett, aki 103,5 egységet gyűjtött Oroszországban. Nézzük, mivel tette mindezt: Leclerc (20), Verstappen (12), Albon (20), Norris (16), Raikkönen (0), Pérez (30), Stroll (0), Magnussen (12), Grosjean (-6,5), Giovinazzi (0). Ritkán fordul elő, hogy kiesővel együtt is sikerül első helyen zárni a fordulót, de Andrásnak sikerült, gratulálunk!

A tabellát szokás szerint ezen a linken találjátok. Köszönjük a részvételt, várunk benneteket a következő fordulóban is! 🙂