Kategóriák
Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Osztrák eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték kilencedik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit az Osztrák Nagydíj után.

Ismét elérkezett az értékelés ideje, az osztrák hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Leclerc (45), Norris (40), Grosjean (29), Verstappen (26), Sainz (24), Ricciardo (23), Vettel (21), Albon (20), Raikkönen (17), Kvyat (16), Hülkenberg (15), Pérez (14), Hamilton (13), Magnussen (11), Giovinazzi (10), Stroll (9), Bottas (8), Gasly (7), Russell (0), Kubica (0)

Leclerc jó előjelekkel várta a futamot, nem is csoda, hogy az amúgy is csábító kreditértékkel rendelkező fiatal Ferraris az 54 leadott tippsorból 45-ben is ott volt, és a mindössze 4 kredites, szintén remeklő Norris is 40 tippel ott volt szorosan mögötte. Grosjeanban ismét sokan bíztak, és ismét hiába, míg a Williams ezúttal már csapatszinten tudott nullázni. Kreditértékhez képest Norris, Verstappen, Leclerc és Giovinazzi bizonyultak jó választásnak, ők több pontot értek el, mint amennyibe kerültek. Mindenki végigment, így mínuszos – sokunk örömére – ezúttal nem volt.

Az előző körhöz hasonlóan ezúttal is két győztes volt, Dudás Bálint és eme sorok szerény(séggel nem vádolható) írója, Nyeste Viktor egyaránt 104 pontot értek el. A két tippsor pontszerzői megegyeztek, Norris (32), Verstappen (30), Leclerc (23), Vettel (12) és Giovinazzi (7) szerepeltek benne, és Stroll és Grosjean is azonos pont volt, de Bálint a maradék három kreditet a két Toro Rossósnak adta, Viktor inkább Pérezben bízott. Gratulálunk!

A tabellát szokás szerint ezen a linken találjátok. Köszönjük a részvételt, várunk benneteket a következő fordulóban is! 🙂