Kategóriák
Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Spanyol eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték ötödik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit a Spanyol Nagydíj után.

Ismét elérkezett az értékelés ideje, a spanyol hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Leclerc (57), Grosjean (42), Albon (38), Sainz (36), Kvyat (30), Hamilton (29), Gasly (24), Magnussen (24), Ricciardo (24), Verstappen (23), Norris (20), Raikkönen (20), Vettel (19), Giovinazzi (18), Stroll (18), Hülkenberg (13), Bottas (10), Pérez (9), Russell (5), Kubica (3)

Továbbra is kitartotok Leclerc mellett, újfent kimagasló számban tippeltétek be őt, amivel megint elvitte az első helyet, mögötte az élmezőnyben még a egykredites Grosjean-Albon-Kvyat trió, a megbízható Sainz, valamint Hamilton foglaltak helyet. Bottas hátsó helye érthető, hiszen 25 kreditbe került, Pérez esetében is ez indokolja a karcsú számot. A Williams… nos, az pedig Williams. Mínuszokat egyedül Strollal és Norrisszal lehetett gyűjteni, előbbit természetesen e sorok írója is beválasztotta, meg is ízlelte a tíz pont levonást érte. 😀

És ha már szerkesztők, ezúttal közöttünk kell keresni a fordulós győztest, Huszárik Péter 93 ponttal húzta be a spanyol fordulót az alábbi tippsort leadva: Hamilton (30 pont), Leclerc (10 pont), Magnussen (18 pont), Hülkenberg (0 pont), Sainz (16 pont), Albon (0 pont), Kvyat (12 pont), Grosjean (7 pont). Gratulálunk, Péter!

Komolyabb probléma ezúttal nem is volt a leadásnál, úgyhogy egyből kanyarodnánk a tabellára, amelyet ezúttal is ezen a linken találtok meg. Köszönjük a részvételt, várunk titeket a következő fordulóban is. 🙂