Kategóriák
Formula 1 Tippjáték

FormulaFanatic.hu – Tippjáték: Szingapúri eredmények

Akárcsak a versenyek, úgy a Tippjáték tizenötödik fordulóján is túl vagyunk, így elhoztuk nektek a Tippjáték aktuális eredményeit a Szingapúri Nagydíj után.

Ismét elérkezett az értékelés ideje, a szingapúri hétvégét követően. Szokásos rovatunkban átnézzük az előző forduló eredményeit, a gyakori és kevésbé gyakori tippeket, megnézzük milyen tippel lehetett elvinni az adott kör első helyét, és felhívjuk a figyelmeteket, ha valami pontatlanságot észlelünk. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön a lényeg!

Szokás szerint először a ti választásaitokat nézzük át, hiszen érdekes megfigyelni, hogy kiben bíztok leginkább, és kinek nem adtok esélyt sem. Íme így festett ezúttal a helyzet: Norris (33), Albon (28), Verstappen (27), Hülkenberg (21), Pérez (18), Leclerc (16), Stroll (15), Ricciardo (15), Sainz (15), Raikkönen (14), Hamilton (13), Kvyat (11), Magnussen (11), Giovinazzi (10), Vettel (10), Grosjean (6), Kubica (3), Bottas (2), Russell (2), Gasly (1). Norris és Albon elsőre is megérős tippnek tűntek, és be is jött a tippelők zömének a kettős szerepeltetése: a McLaren üdvöskéje 30, a Red Bull fiatalja 20 pontot ért a végelszámolásban. A többség most nem számított a Ferrarik menetelésére, tekintve, hogy Szingapúr előzetesen Mercis pályának tűnt, mégis az olaszok 1-2. helyen hozták a kocsikat, illetve 25 és 23 pontot azoknak, akik rájuk szavaztak. Érzékenyebb pont Pérez és Raikkönen kiesése, sokan vesztettek miattuk pontot, Russell-lel csak ketten (az egyikük én voltam :/).

Fordulónk nyertese Magyar Mátyás lett, aki a szinte tökéletes tipposzlopot nyújtotta be hétvégére: Verstappen (15), Vettel (25), Leclerc (23), Albon (20), Norris (30), Magnussen (5), azaz 118 pontot gyűjtött össze, ennél szebbet talán csak Giovinazzi beválasztásával lehetett volna megalkotni, de ez így is gyönyörű. Gratulálunk!

A tabellát szokás szerint ezen a linken találjátok. Köszönjük a részvételt, várunk benneteket a következő fordulóban is! 🙂