Kategóriák
Formula 1

Hungaroringi fotód vagy videód most páros gokart belépőt ér!

Lődd a képet, töltsd fel és nyerj!

A hétvégén te is ellátogatsz a 34. Magyar Nagydíjra? Aktívan használod a közösségi médiát? Ha mindkét kérdésre igen a válaszod, akkor van egy jó hírünk! Most páros gokartozást nyerhetsz a FormulaFanatic.hu jóvoltából.

 

A Formula-1 zsinórban három izgalmas futammal lepte meg a rajongókat, a Magyar Nagydíj pedig remélhetőleg nem lóg majd ki ebből a sorból, és a helyszínre látogatók pazar csatákat látnak majd. Mi arra buzdítunk titeket, hogy ne fogjátok magatokat vissza a helyszíni fotózást és videózást illetően. Hogy miért? Nyereményjátékot hirdetünk, mely során egy páros Gokartozást nyerhettek az általatok készített képekkel, videókkal. Lássuk hogyan.

A részvétel feltétele:

  • Készíts fotót vagy videót a Hungaroringen, vagy a Magyar Nagydíjjal kapcsolatos bármilyen eseményen, és töltsd fel nyilvánosan megtekinthető formában a Facebookra és/vagy az Instagramra legkésőbb 2019.08.05 (hétfő) éjfélig.
  • A képet vagy videót lásd el a #FormulaFanatic hashtaggel (ez nagyon fontos, mert a hashtag-re szűrve keressük majd a játékban résztvevőket).
  • Like-old Facebook oldalunkat.

A nyeremény:

Páros Gokartozás Budapesten, melyre elhozhatod a barátodat, szerelmedet vagy akit csak akarsz, és összemérhetitek tudásotokat csapatunk tagjaival. Az esemény várható ideje szeptember.

A sorsolás ideje:

Az összes feltételnek megfelelt személyek közül egy véletlenszerű kiválasztás során sorsoljuk ki a nyertest 2019.08.07-én.

Jó játékot és izgalmakban gazdag Magyar Nagydíjat kívánunk mindenkinek!

  • Facebook
Lődd a képet, töltsd fel és nyerj Gokartozást.