Kategóriák
Kavicságy Összes

IndyCar – Detroit Dual különdíjak (2. verseny)

Dixon hétvégéje: egy fal, egy trófea. Mögötte pedig Marcus Ericsson elérte, amit az F1-ben nem tudott. Kivonat a detroiti száraz menetről.

Miután megtudtuk, milyen a Belle Isle Parkban egy futam nedves pályaviszonyok mellett, egy kérdésünk lehetett: menne ugyanez szárazon? A srácok válasza pedig: igen, lehet!

Egyszer Kell Leesni Már Nincs Mit Keresni különdíj: Takuma Sato (A közel egyforma autók bája: ha egyszer kiesel a ritmusból, hirtelen tudsz sok helyet veszíteni.)
Takarítást Kérünk különdíj: Tony Kanaan (Mázlija volt a mezőny hátsó felének, hogy O’Ward és Pagenaud összeakadásába az öreg Tony is beleszólt.)
Régi Élmény különdíj: Marcus Ericsson (A svéd első dobogója 2013 óta, gratulálunk hozzá!)
Vidd A Szemeted Magaddal különdíj: Sebastien Bourdais (Övé még a Biztonságtechnika Élőben különdíj is: eddig nem tudtam, hogy egy kábellel is hozzá van kötve az orrkúp a kasztnihoz a Dallara DW12-esen.)
Ctrl+Alt+Cipőtalp különdíj: Will Power
Heikki Kovalainen vándordíj: Spencer Pigot (Nem a tűzoltós, a kifutópályás, csak itt kisebb a tempó, így Bourdais sem szállt el.)
Kettővel Kevesebb, Keresem Következő Kiejthető Konkurensem különdíj: Alexander Rossi (Newgarden kinézett Hinchcliffe mögül, Rossi pedig mindkettejük mögül, de a féktávon inkább visszakozott. És milyen jól tette, így még úgy is tovább tudott menni gond nélkül, hogy megcsúszott a féktávon, farral bele JH5 hátsó szárnyába.)
Ne Csak Nézd Éld Át különdíj: Felix Rosenqvist (De illene rá az On The Spot, illetve a Tanúvédelem-pozitív különdíj is, hiszen mindent látott. Ott volt az első körös ramazuriban, meg is lett kicsit dobva az autója. Ott volt, mikor Bourdais ráhajtott Pigot autójára. Ott volt a Newgarden-Hinchcliffe-Rossi ütközetnél. És egyik sem viselte meg, de aztán revansot vett Satón és a felfüggesztése megsérült, ezért ferdén kellett tartania a kormányt onnantól – és a megbontott geometria megbosszulta magát az 1-es kanyarban, így ő is a falban végezte.)
+1: Csattanós Válasz különdíj: Scott Dixon (Elfelejtette volna, milyen a Belle Isle Park? Ugyan, kérem, az csak botlás volt az előző nap!)

És akkor jöhet a motorsport-hétvége! W Series Misanóból holnap 16:10-től (élőben követhető Facebookon és már jó a stream), F1 Kanadai Nagydíj vasárnap 20:10-től a Dunán, IndyCar meg…amikor odaérek. 🙂