Kategóriák
Kavicságy

IndyCar – Long Beach különdíjak

Alexander Rossi újra megállíthatatlan volt Long Beachen, otthon maradt a győzelem. Közben volt aki kertészkedett, volt aki lement a futtatóba, volt aki vállra gyúrt, szóval történtek dolgok hátrébb is. Kivonat az IndyCar negyedik fordulójáról.

Negyedik verseny, negyedik különböző győztes pilóta ÉS csapat! Josef Newgarden (St. Petersburg – Penske), Colton Herta (Austin – Harding), Takuma Sato (Alabama – RLL) és most Alexander Rossi (Andretti) – ki lesz a következő? Leginkább a címvédő Scott Dixon és a Chip Ganassi Racing sikere lenne kívánatos, de ott van még a Carlin, a Schmidt Peterson Motorsports, a Juncos Racing… Van választék.

Rottenbiller Utca különdíj: Will Power (Aki nem érti, nem nézett elég Palik László-kommentárt…)
A Könnyű Út A Gyengéké különdíj: Scott Dixon
Gerillakertész különdíj: Jack Harvey
Unplugged különdíj: Sebastien Bourdais
Felettem Csak Isten Ítélkezhet (Meg A Versenyirányítás) különdíj: Graham Rahal
Fénysebesség különdíj: Alexander Rossi (ahogy a borítókép is mutatja)
Valaki Bikázzon Be különdíj: Spencer Pigot
Utcai Pályán Megesik különdíj: Colton Herta (Bebicskázott az autó és nekiment a falnak. A bokszig még elment, de tovább már nem.)

+1: Mérföldkő különdíj: Andretti Motorsport (200. győzelmük ez a mostani.)

Most egy nagyon hosszú szünet következik Amerikában, ugyanis jön a Május Hónap, amikor minden Indianapolis körül forog – a hónap közepén a kanyargós belső vonalvezetésen futnak egy éleset, a végén pedig jön a 103. Indianapolis 500 presented by Gainbridge.