Kategóriák
Kavicságy

IndyCar – Mid-Ohio különdíjak

Ezúttal Chip Ganassi bokszolhatott az égbe örömében, Dixon és Rosenqvist lett a lexingtoni futam első két helyezettje. Viszont ez nem volt olyan egyértelmű… Kivonat egy futam kihagyás után.

Srácok, az iowai futam olyan gyér volt, hogy még most sem tudnék összeszedni négynél több díjazhatót. Mindenesetre akkor Newgarden nyert, miközben Rossi csak 6. lett, ezzel a bajnoki címért folyó harc éle időlegesen kicsorbult. Még most sem olyan éles, mint Toronto után volt, de már alakul. Szóval újra IndyCar a Kavicságyban, fogadjátok szeretettel.

Ericsson Hibája különdíj (Romain Grosjean vándordíj): Takuma Sato (A rajtnál nekidörgölőzött a svéd, majd a japán pilóta még ugyanabban a körben megjárta a sódert és utána már annyi volt a futamának.)
Most Mindenki Hagyjon különdíj: Josef Newgarden (Előbb egy elszúrt tankolás, majd Hunter-Reay ellen rajtavesztett az utolsó körben és harmadik hely helyett sóderágy lett a vége.)
Megint Kieső Nem Leszek Nem Leszek különdíj: Colton Herta (Mert egy összeakaszkodás nem jelenti azt, hogy bukni is kell!)
Tiszteletet Tanulni Harc Árán Lehet Legjobban különdíj: Felix Rosenqvist (Az utolsó körös, győzelemért zajlott csatáját Dixonnal, illetve Power megelőzését mindenkinek ajánlom újranézni!)
Mert Majd Azt Hiszed Hogy Engedem különdíj: Ryan Hunter-Reay (Attól még, hogy Newgarden bajnoki éllovas, még végezheti pórul, nemde?)
Harc A Végsőkig különdíj: Will Power (Egyik Ganassi-autónak sem adta át könnyen a helyét, mind Dixon, mind Rosenqvist kemény pillanatokat élt át az ausztrál ellen.)
Ebben Több Volt különdíj: Alexander Rossi (Hozott ugyan Newgardenen, de alig valamit. Igaz, van még egy pár futam az évből.)
Tisztelet A Csapattársnak különdíj: Scott Dixon (A verseny utáni interjúban azt mondta, ha nem Rosenqvist lett volna ott, ki lett volna lökve az utolsó kör elején.)
+1: Ami Jár különdíj: Chip Ganassi Racing

Most jön némi szünet, legközelebb a poconói 3 kanyaros oválon feszülnek egymásnak a srácok augusztus közepén.