Srácok, az iowai futam olyan gyér volt, hogy még most sem tudnék összeszedni négynél több díjazhatót. Mindenesetre akkor Newgarden nyert, miközben Rossi csak 6. lett, ezzel a bajnoki címért folyó harc éle időlegesen kicsorbult. Még most sem olyan éles, mint Toronto után volt, de már alakul. Szóval újra IndyCar a Kavicságyban, fogadjátok szeretettel.

Ericsson Hibája különdíj (Romain Grosjean vándordíj): Takuma Sato (A rajtnál nekidörgölőzött a svéd, majd a japán pilóta még ugyanabban a körben megjárta a sódert és utána már annyi volt a futamának.)
Most Mindenki Hagyjon különdíj: Josef Newgarden (Előbb egy elszúrt tankolás, majd Hunter-Reay ellen rajtavesztett az utolsó körben és harmadik hely helyett sóderágy lett a vége.)
Megint Kieső Nem Leszek Nem Leszek különdíj: Colton Herta (Mert egy összeakaszkodás nem jelenti azt, hogy bukni is kell!)
Tiszteletet Tanulni Harc Árán Lehet Legjobban különdíj: Felix Rosenqvist (Az utolsó körös, győzelemért zajlott csatáját Dixonnal, illetve Power megelőzését mindenkinek ajánlom újranézni!)
Mert Majd Azt Hiszed Hogy Engedem különdíj: Ryan Hunter-Reay (Attól még, hogy Newgarden bajnoki éllovas, még végezheti pórul, nemde?)
Harc A Végsőkig különdíj: Will Power (Egyik Ganassi-autónak sem adta át könnyen a helyét, mind Dixon, mind Rosenqvist kemény pillanatokat élt át az ausztrál ellen.)
Ebben Több Volt különdíj: Alexander Rossi (Hozott ugyan Newgardenen, de alig valamit. Igaz, van még egy pár futam az évből.)
Tisztelet A Csapattársnak különdíj: Scott Dixon (A verseny utáni interjúban azt mondta, ha nem Rosenqvist lett volna ott, ki lett volna lökve az utolsó kör elején.)
+1: Ami Jár különdíj: Chip Ganassi Racing

Most jön némi szünet, legközelebb a poconói 3 kanyaros oválon feszülnek egymásnak a srácok augusztus közepén.

Share This