Kategóriák
Kavicságy

Los MiniDrivers magyarul – Azerbajdzsán és Spanyolország, 2019

Visszatekintés az elmúlt két F1-es futamra, mielőtt rátérnénk Monacóra – rajzolt és animált formában egyaránt!

Dupla szám, mert múltkor kimaradt: az első unalmasabb bakui futam és a szokványosan ásítós katalán – mely utóbbi helyett jövőre jön Zandvoort! Nyilván az iszonyatos Verstappen-hype és az összes európai fordulót kísérő narancs had sikert hoz majd a nyitó évben, de pont most volt ott a WTCR és ők se nagyon tudtak előzgetni, mert szűk a pálya. Hiába izgalmas a vonalvezetése, lassan az F3-asok is kinövik. Tartok tőle, hogy az F1 mezőnye is vonatozni fog, hacsak nem lesz pár bátor matador. Viszont nem akarom elsőre elítélni az egész ötletet, meglátjuk, mi lesz. Mindenesetre jobban várom, mint Vietnámot.

Visszatérve Bakura, az időmérő és a szabadedzések sokkal látványosabbak voltak, mint a verseny. Russell kálváriája és Kubica elmért kanyarja, Leclerc önostorozása, szóval volt mit nézni.

  • Facebook

És igazából a verseny se volt annyira rossz, csak az itt futott eddigi versenyek alapján többet vártunk. Kijelenthető, hogy Bottas továbbra is sikerrel veszi fel a kesztyűt Hamilton ellen.

És akkor indulhatott az európai szezonrész, a Spanyol Nagydíjjal. Újabb Bottas-pole!

  • Facebook

Ezúttal viszont Hamilton nevethetett a végén (és akik rá fogadtak a tippjátékunkban). Megjegyzés: a videó végén látható, mennyire kivan már Adaco is a Mercedes idei remeklésétől…

Következő állomás: Monaco!