Mielőtt ráfordulnánk a Formula 1 1000. versenyére, még megmutatnám, hogy rajzolt változatban hogy nézett ki az idei első éjszakai futam. Jön a Bahreini Nagydíj összefoglalója képregényben!

Az időmérőn már érett a meglepetés, hiszen a Ferrari kisajátította magának az első rajtsort, ráadásul nem is Vettelé lett a pole, hanem Charles Leclerc indulhatott az élről. Nem szeretném előre leírni a német idei évét, de ha így megy tovább – hiszen Ausztráliában is csak a csapatutasítás mentette meg attól, hogy Leclerc rögtön a nyitányban legyőzze -, a jó öreg Seb egy újabb 2014-et élhet át idén… Csak ezúttal nem egy Full HD ausztrál vigyort kap az arcába, hanem egy elszánt monacóival kell kelletlenül kezet ráznia év végén.

  • Facebook

És aztán jött a verseny. Ahol sok mindenki volt fent és lent, a legvégén pedig bár a két Mercedes ért be elsőnek, nem volt kedvük ünnepelni, hiszen nem a legjobb nyert aznap este. Reméljük, Leclerc hamarosan megszerzi első győzelmét. A pole már megvan, és ezzel bizonyos szempontból máris előrébb jár, mint Verstappen – ezt sokan megemlítették a futamot kísérő mémekben.

Ma este IndyCar Alabamából, jövő hétvégén pedig F1 Kínai Nagydíj!

Share This