Kategóriák
Kavicságy Összes

Los MiniDrivers magyarul: Kanada, 2019

Három dühös ember: Vettel, Magnussen, Steiner. Három boldog ember: Hamilton, Ricciardo, Stroll. Rajzolt összefoglaló a montreali hétvégéről.

A sűrű hétvégét lassacskán lezárom: F1 és IndyCar különdíjak pipa, W Series összefoglaló pipa – az arra érkezett komment miatt pedig én pipa, de majd a féléves jelentésben kifejtem, ez most nem az a hely. Hanem a felhőtlen szórakozásé, pártállástól függetlenül. Ezt muszáj kiemelnem, mert most csaptak tetőfokra az indulatok. Többen is kifejtettük a véleményünket itt is, volt róla elemzés is, lépjünk tovább. Vagyis visszább, a Kanadai Nagydíj időmérőjére.

(BTW Lawrence Stroll kiköpött Jim Carrey ebben a karikatúrában!)

  • Facebook

Lance panasza szerencsére elpárolgott a futam végére! Majd’ kiugrott a bőréből a rádióban, hozzáteszem, teljes joggal. Ennyi pontot talán Jacques Villeneuve sem szerzett otthon, mint amennyit eddig Stroll. (És utóbbinak hány éve van még ezen javítani!)

Ja, és az öreg Günther. Az animés kisablak is jópofa a videóban, de inkább a jelenségről írnék egy keveset. Zajos az internet attól, hogy “Steiner for president” és hasonlók, olyat is olvastam, hogy “ilyen, ha nem egy diplomata vezet egy csapatot”. Nekem egyelőre nem volt szerencsém a Drive to Survive c. Netflix-szériához,  állítólag jó páran ott ismerték meg az olasz szakembert és pont ilyennek. Lényeglátónak, keménynek, odamondósnak. És rettentő bosszúsnak, amiért két ilyen lókötőt kell igazgatnia futamról futamra. Nekem ez máshonnan állt össze (nyilatkozatok), de a lényeget én is érzem: kemény munka, korrektül végezve. “Inoff iz inoff!”

Hétvégén Francia Nagydíj, a Paul Ricard tesztközpontban – Steiner rémálma. Twitteren írt erről, miszerint “egy pályára betonfal és murva kell, nem ezek az átkozott csíkok”. Hátha most jobban eligazodnak rajta.