Kategóriák
Kavicságy

Los MiniDrivers magyarul – Monaco, 2019

A panaszos Hamilton, a mázlista Vettel (és dühös csapattársa), a merész, mégis higgadt Verstappen és a többiek rajzolt formában! Íme a monacói hajsza MiniDrivers változata.

Mi tagadás, igazán kitűnő szórakozást nyújtott az idei Monacói Nagydíj. Lökések és törések hátul, őrült hajsza elöl. Sajnos újra bebizonyosodott, hogy a Honda motor sehol nincs a Mercedeshez képest, de egy ilyen szűk pálya a versenyzőket is próbára teszi, és Max Verstappen jelesre vizsgázott, Lewis Hamilton nemkülönben.

Ám a hétvége persze nem csak a futamból állt! Íme az időmérő képsora.

  • Facebook

Vettel felett megjelent a “SAVAGE 100” felirat a Q1 végén! Az időmérő után pedig a számlatömbje…

És akkor a futam videója. Amúgy kíváncsi vagyok, észreveszitek-e a változást az autók kinézetén. Adaco nagy dérrel-dúrral vezette fel az új, felnőttesebb formát, de ahogy ránézek az újra, nem tűnik fel a különbség a régihez képest. Lehet, hogy csak megszoktam?

És hát a vége… Ebben a rovatban még nem esett szó róla, de a Monacói Nagydíj előtt elhunyt Niki Lauda, a Formula 1 háromszoros világbajnoka (1975, 77, 84), többszörös légitársaság-tulajdonos, sportigazgató és örökös legenda. Nyugodjék békében.

A folytatásról: ugyebár most megy az IndyCar detroiti dupla fordulója, szóval a jövő héten megemlékezek arról is, majd a hétvégén nagyüzem: F1 (Kanada), IndyCar (Texas) és W Series (Misano) egyazon időszakban! Lesz mit írnom, figyeljétek az oldalt!