Most, hogy lassan vége a nyárnak és az F1 nyári szünetének is, érdemes volna utolérni magunkat animált formában is, nemde? Ráadásul pont az izgalmas rész előtt szakadt meg a széria itt az FF-en, így különösen érdemes volna folytatni. De ez már más formában fog megvalósulni, mint eddig.

Tudjátok, az a helyzet, hogy meguntam a fordítást. Egyszerűen már nem tudok úgy nekiállni, mint 6 év alatt bármikor. Elveszett a lelkesedésem, már más dolgok érdekelnek és ezek mellett a MiniDrivers képsorok fordítása elsikkadt. Sajnálom srácok, de ennyi.

Az év hátralevő részében takaréklángon üzemel tovább ez a blokk, mutatom az animált összefoglalókat, némi személyes vélemény kíséretében. Hé, mégiscsak erről szól a modern online újságírás, nem igaz?

Szóval, visszatérve az osztrák versenyre: az első alkalom az évben, amikor Hamilton látványosan szenvedett – igaz, itt csak a tempót nem találta, a pályát még igen -, Verstappen pedig idei első győzelmét aratta. Egyúttal pedig a Honda első újkori turbós győzelmét is, amire a McLaren és Fernando Alonso hiába vágyott, pedig mindkettő áhította.

Share This